Ismét bért emel az Auchan, 700 ezret is kereshet egy targoncás

Jelentősen emeli a fizikai munkakört betöltő dolgozók fizetését az Auchan.

Az Auchan legújabb közleménye szerint a legtöbb munkatársat foglalkoztató régióban a szakképzettséget nem igénylő áruházi pozíciókban az alapfizetések idén havonta bruttó 380 000 forinttól – próbaidő alatt 360 000 forint – indulnak, az elérhető bruttó jövedelem akár 539 000 forintig terjedhet – idézi a Pénzcentrum.

Ismét bért emel az Auchan, közel 700 ezret is kereshet egy targoncás

Az áruházi fizikai munkakörökben dolgozók több mint 40 kereskedelmi pozíció közül válogathatnak, ezekben a körökben bruttó 630 ezer forintot is elérheti a fizetésük.

A logisztikán dolgozó komissiózó munkatársak jövedelme a próbaidő lejárta után, a teljesítmény alapú prémiummal kiegészülve átlagosan havi bruttó 679 000 forint, egy magasemelős-targoncás esetében pedig átlagosan bruttó 709 000 forint – olvasható a közleményben, amiben azt is megjegyzik, hogy a kereseteket a béren kívüli juttatások széles köre egészíti ki.

Ebbe beletartozik a vásárlási kedvezmény és a Cafeteria-kártya, de kockázati élet- és balesetbiztosítás, kiemelt kockázatú betegségbiztosítás és egészségügyi szűrőprogram is elérhető minden Auchan-munkatárs számára.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...