Beperelte egy férfi a Heinekent, miután egy állatkát talált a sörében, és nagyon beteg lett

A férfi még két éve ivott egy sört, aminek az alján apró hüllők voltak. Nem sokkal később beteg lett. Most perelt.

Beperelte a Heineken sörgyárat és a Kroger üzletláncot egy amerikai férfi, mert súlyos beteg lett, miután megivott egy doboz sört, amiben állítása szerint apró gekkók voltak. George Toubbeh két éve vásárolt néhány dobozt a kedvenc söréből, de mikor az egyikbe belekortyolt, fura ízt, majd erős gyomorfájdalmat érzett és hányni kezdett. A lánya azonnal megvizsgálta a sörösdobozt, amiben két darab kis gekkót talált.

A hüllőket később leopárd gekkóként azonosították, amely nem is őshonos az Egyesült Államokban, de sokszor tartják őket háziállatként. A vádirat szerint a fiatal gekkók valahogy a sörgyárban kerültek bele a dobozba.

A férfi azért perelt két év után, mert elmondása szerint, az eset óta még mindig gyomorpanaszai vannak, és poszttraumás stresszben is szenved. Nem tudta kiheverni a történteket. Toubbeh azt várja, hogy térítsék meg a kórházi számláit, és azt az időszakot, amikor a betegeskedések miatt nem tudott dolgozni.

A Heineken elutasítja az ellene felhozott vádakat, és szerintük teljesen értelmetlen az egész pereskedés.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via Foodbeast.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...