Beleülnél egy jó kis hot dogba? Mi bevállalnánk!

A holland Studio Job és az olasz Seletti hihetetlenül látványos bútorokat dobott piacra.   

Az extravagáns designtárgyairól ismert holland Studio Job és az 1964-ben alapított mantovaiSeletti cég közösen a popkultúrában ikonikusnak számító gyorséttermi fogásokat mintázó bútorokat és más lakberendezési tárgyakat dobott piacra . Ezek a tárgyak a Studio JobUn_Limited Editions nevű kollekciójának az elemei.

A játékos bútorokat jellemzően több különálló elemből illesztették össze. A hamburgerfotel például egy kinyitott hamburgerzsemléből, egy-egy paradicsomot és egy savanyú uborkát mintázó párnából áll.

A hamburgerfotel tervei

A hot dogot mintázó szófa hasonló logikát követ. Félbevágott és kinyitott kifli, a paradicsomalakú párna, és egy hosszú, "mustárral" hímzett virsli is a bútor tartozéka.

A Studio Job látványos banánlámpája elsőként a belgaSamuel Vanhoegaerden Gallery kiállítására készült el, de a Seletti jóvoltából már meg is lehet vásárolni.

Ezeket olvastad már?

Így dobd fel az erkélyed!

Egyre több időt töltünk a szabadban és a kertben, akinek pedig csak egy kis erkély jut, szívesen fogyasztja ott reggeli kávéját. Tegyük hát barátságosabbá!

admin

Hogyan dekoráld a konyhád?

Fészekrakáskor sokan nem engedhetik meg maguknak a saját lakást, kezdődhet az albérletkeresés. A legtöbb helyen a konyha berendezése azonban már adott.

admin

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...