Bejárta a világot a metrón borospohárból GIN-ező díva fényképe

Tömegközlekedési eszközön alkoholizálni nemcsak illetlen, de általában tilos is: ennek a londoni nőnek a metrón ginezős képe mégis bejárta a világot!

Múlt héten egy skót férfi, Mark Locke készített egy képet a londoni metró Northern vonalának egyik női utasáról, majd kitweetelte - a kép bejárta az internetet, és megőrjítette a netet. A képen látható hölgy egy borospohárból iszogatja az amúgy alumíniumdobozba csomagolt rózsaszín ginjét.

Ha ez nem lenne elég stílusos, a hölgy öltözetének egyéb kiegészítői - hollywoodi dívákat idéző napszemüvege, elegáns fülbevalója, és frottírzokni-vietnami papucs kombinációja is mind-mind megér egy misét.

Ezt láttad?

Király Linda gyomrának 4/5-ét kivették, címlapra került az egyre karcsúbb énekesnő

Ahogy Mark Locke írta a posztja alá:

"Térdre, halandók. Imádjátok. Hajoljatok meg a csillogós flipflopt zoknival hordó lábai előtt."

A twitter népének kommentjei közül a következő a kedvencünk:

"Ha valaki megkérdezi tőle, hol akarok lenni 10 év múlva, ezt a képet fogom megmutatni neki."

Bár nem támogatjuk a tömegközlekedési eszközön való alkoholfogyasztást, el kell ismernünk, hogy ha már szabályszegés, akkor így kell csinálni - stílusosan!

Ezeket is nézd meg:

Ezeket olvastad már?

(via: metro.uk)

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...