Befutott Krisztián is, aki nem lacafacázik fotóival, ha a kertről vagy gasztróról van szó

Krisztián egyformán rajong a kertészkedésért és a főzésért. Meseszép fotóin a két világ találkozik egymással. Fogadjátok szeretettel legújabb ízHUSZÁRunk bemutatkozását!

Az élet bőven tartogat meglepetéseket, fordulatokat. Idén télen eljött az ideje, hogy több időt szenteljek mindenkinek és mindennek, ami eddig háttérbe szorult - többek között a fotózásnak is. Régóta készítek képeket, szárnypróbálgatásaimat anno egy gasztroblogban tettem közzé, ahol az új ételek és kísérleti megoldások mellett családi recepteket is kipróbáltam. Az ételfotózás nem egyszerű - semmilyen fotózás nem az –, ám az évek múltán, friss kerttulajdonosként egyre nagyobb szerepet kaptak a képeimen a növények, virágok.

Kezdetben az ételfotók kiegészítéseként ágak és levelek kúsztak be a képekre, később főszerepet is kaptak.

Önmagukban a növények és a virágok is tökéletes fotótémák, de én mindig valami újat is szerettem volna bemutatni a képeimen. Így egyre több kiegészítőt próbáltam beszerezni, hogy azok érdekessé, izgalmassá tegyék a képeimet, bármilyen témáról is legyen szó. Erre remek lehetőség a bolhapiacok látogatása, ahol nemcsak fotókellékekre lehet olcsón vadászni, hanem mindenki megtalálhatja a saját stílusához illő tárgyakat, képeket, evőeszközöket, tányérokat és szerszámokat is.

Manapság egyre inkább jól körülhatárolható, konkrét témák köré építem a képeimet. Sokszor tudatosan, sokszor improvizatív jelleggel, de szinte minden alkalommal különféle színek alapján találok ki egy-egy fotót. Reményeim szerint ezentúl többször is találkozhattok itt velem. Mesélek majd a kertről (kint és bent egyaránt), mesélek a bolhapiaci kincsekről és hű maradva az Ízhuszár főprofiljához, ételfotók is jönnek majd.

Bemutatkozásként fogadjátok szeretettel a következő fotókat, melyekre a visszafogott színek jellemzők. Épp olyan visszafogottak, mint amilyenek az idei tavasz árnyalatai - eddig. További fotókat az Instagram profilomon láthattok.

ízHUSZÁRként üdvözöl a magazinon:

Lammel Krisztián @accordingtokrisz

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Vajon mit tudhat egy 27 ezer forintos délutáni tea? Londoni gasztrocsavargás interaktív térképpel! - 1.rész

Legújabb receptek

Sós vendégváró szelet

Ünnepekkor nagy siker szokott lenni a hidegtál, vagy valamilyen más vendégváró. Ez egy egyszerűen elkészíthető, mutatós sós szelet, amibe ízlés szerint cserélgethetjük a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A Lindt sem akar lemaradni: ennyiért adja dubaji csokiját

Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...