4 tipp a hulladékmentes befőzéshez

A nyár kéz a kézben jár az igen sok előkészületet igénylő befőzéssel, kezdve a minőségi, hibátlan gyümölcsök válogatásával. Mégis megéri minden évben nekiállni a legnagyobb kánikulában is, hogy a hideg téli napokon legyen mit mosolyogva elővenni. Ha szeretnél szuperhatékonyan, hulladékmentesen befőzni, akkor olvass tovább 4 tippünkért!

A befőzés mestersége sokféle lehet, mégis az a legjobb, ha szinte mindent fel tudsz használni a piacon beszerzett alapanyagokból. Készítsetek ti is lekvárt, szörpöt, kompótot hulladékmentesen az alábbi 4 tippel! Jöjjenek a befőzési tippek!

Forrásunk volt.


Fogadd meg ezeket az okos konyhai tippeket is:

Legújabb receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...

Medvehagymás sós rúd

Kívül enyhén roppanós, belül mégis eszméletlenül omlós sós rudak várnak, karakteres medvehagymával megspékelve. Utolsó pillanatos vendégvárónak tökéletes, ugyanis nem kell ...

Spenótos-fetás sajtos masni

Görög ízvilág ihlette ezt a gyors házi sajtos masnit: a kész leveles tésztába spenótos-fetás tölteléket kenhetünk. Itt azonban még nem fogynak el a jó dolgok: a fonatokra plusz reszelt ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezeket a sonkákat ne vedd meg a boltban, mert megbánod

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) idén sem hagyja magára azokat a vásárlókat, akik nehezebben igazodnak el a széles választékú sonkakínálatot nézegetve. Összegyűjtötték, mi mindenre kell figyelni, hogy a lehető legjobb minőségű, valóban jóízű sonkák kerüljenek az ünnepi asztalra!

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!