Bezár Buda egyik legmenőbb BBQ szentélye

Újbuda egyik kedvelt BBQ étterme úgy döntött, hogy bezárja kapuit.

Sajnos úgy tűnik, hozzá kell szoknunk ahhoz, hogy a megnövekedett kiadások miatt néhány étterem úgy dönt, bezár. Legutóbb egy móri vendéglátóegység, a Paulus Bormúzeum Étterem is a megemelkedett rezsiköltségek miatt döntött úgy, hogy befejezi.

Most Újbuda egyik népszerű BBQ étterme, a MAG kert is a bezárás mellett döntött, ugyanezen okok miatt. A vendéglátóegység a Facebook-oldalán közölte a hírt:

Eljött a nap, hogy mérlegelnünk kellett, és a MAG Kert BBQ csillaga a jelenlegi formájában és felállásban leáldozott. Úgy gondoljuk, hogy a tőlünk telhetőt megtettük, de az extrém bérleti díjak, a jövőben bekövetkező rezsiemelkedés, a napról napra emelkedő alapanyagárak és a katasztrofális munkaerőhiány egy olyan feloldhatatlan akadályt gördített elénk, amibe beletört a bicskánk. Amiért viszont megérte az a rengeteg befektetett energia, azok TI vagytok. Nem tudnánk még egy olyan helyet mondani, aminek ilyen csodálatos vendégei vannak és óriási pacsi a lojalitásotokért. Jelentkezni fogunk a további részletekkel, amint többet tudunk.

A bezárás hírének hallatán sok-sok kommentelő részvétét fejezte ki a MAG kert csapatának.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...