Bezár Buda egyik legmenőbb BBQ szentélye

Újbuda egyik kedvelt BBQ étterme úgy döntött, hogy bezárja kapuit.

Sajnos úgy tűnik, hozzá kell szoknunk ahhoz, hogy a megnövekedett kiadások miatt néhány étterem úgy dönt, bezár. Legutóbb egy móri vendéglátóegység, a Paulus Bormúzeum Étterem is a megemelkedett rezsiköltségek miatt döntött úgy, hogy befejezi.

Most Újbuda egyik népszerű BBQ étterme, a MAG kert is a bezárás mellett döntött, ugyanezen okok miatt. A vendéglátóegység a Facebook-oldalán közölte a hírt:

Eljött a nap, hogy mérlegelnünk kellett, és a MAG Kert BBQ csillaga a jelenlegi formájában és felállásban leáldozott. Úgy gondoljuk, hogy a tőlünk telhetőt megtettük, de az extrém bérleti díjak, a jövőben bekövetkező rezsiemelkedés, a napról napra emelkedő alapanyagárak és a katasztrofális munkaerőhiány egy olyan feloldhatatlan akadályt gördített elénk, amibe beletört a bicskánk. Amiért viszont megérte az a rengeteg befektetett energia, azok TI vagytok. Nem tudnánk még egy olyan helyet mondani, aminek ilyen csodálatos vendégei vannak és óriási pacsi a lojalitásotokért. Jelentkezni fogunk a további részletekkel, amint többet tudunk.

A bezárás hírének hallatán sok-sok kommentelő részvétét fejezte ki a MAG kert csapatának.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...