Majdnem 2000 forint kilója a kedvenc nyári gyümölcsünknek

Gyümölcsléként, lekvárként vagy önmagában is nagy kedvencnek számít ez a nyári gyümölcs. A boltokban elég drága, ezért most megmutatjuk, hogy hol szerezheted be a legkedvezőbb áron.

„A Nagybani Piacon az import kajszi kilója 750 és 1000 forint között alakul, míg a magyar 800-900, az I. osztályút pedig 1200-1400 forintos áron lehet megvásárolni" – olvasható az Agrárszektor cikkében.

Itt szerezheted be a legjobb áron ezt a nyári gyümölcsöt

Majdnem 2000 forint a barack kilója az áruházláncokban

A nagyobb áruházláncokban egyelőre főleg import barackot lehet kapni, melynek ára az alábbiak szerint alakul:

  • az Aldiban a spanyol/görög kajszi kilója 1780 forint,
  • a Tescoban a spanyol kajszi kilója 1600 forint,
  • az Auchanban pedig a hazai kilója 1200 forint körül alakul.

Akár 1000 forintért is vehetsz egy kilót a Szedd Magad akció keretein belül, íme a helyszínek:

Bács-Kiskun megyei Szedd Magad Akciók:

Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szedd Magad Akciók:

  • Fancsal, Fancsal-Frucht Kft. Gyümölcsöse 

Fejér megyei Szedd Magad Akciók:

Barackos túrótorta

Ez a sütés nélküli túrótorta egy hihetetlenül gazdag és ízletes desszert, amellyel soha nem lőhetünk mellé – egyik kedvenc süteményváltozatunk a barackszezon idején. Különösen ...

Vaníliás-barackos pite

Maradt pár finom barack a hűtőben, és gondoltam, hogy ez egy remek felhasználása lenne. Így is lett, és a barack teljesen újjászületett ebben az egyszerű desszertben.

Győr-Moson-Sopron megyei Szedd Magad Akciók:

Hajdú-Bihar megyei Szedd Magad Akciók:

Pest megyei Szedd Magad Akciók:

Veszprém megyei Szedd Magad Akciók:

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...