Bánfi-Sales Ruth Ann

Én vezetem Magyarország első és egyetlen autentikus filippino konyháját. 

Név: Bánfi-Sales Ruth Ann

Életkor: 30

Foglalkozása: étteremvezető

Kedvenc ízvilág: ázsiai fúziós ételek, spanyol konyha

Kedvenc szakács: Benke László

Kedvenc saját recept: Sült kacsa karamellizált ananászdarabokkal

Kedvenc recept: Tilápia file banánlevelekben sütveSaját specialitás: Amióta én vezetem az éttermünket Béren, elkezdtem kísérletezni a konyhában, fúziós ételeket megalkotni az ázsiai és magyar ízekből. Imádok vadhúsokkal dolgozni, amiket kemencében sütünk meg, és ebben a kemencében sül ropogósra életünk legfinomabb saját kenyere is.A Fülöp-szigeteken nőttem fel, úgyhogy gyermekkorom óta imádom a halakat, szeretek különleges ízeket adni nekik, a saját tavaszi tekercsem egyszerűen isteni ;)Én vezetem Magyarország első és egyetlen autentikus filippino konyháját. Mindig az volt az álmom, hogy megmutassam, milyen az igazi vendégszeretet és kedvesség. Bármibe is kezdek, megtalálom benne az örömöt és a boldogságot. Főzni pedig egyszerűen imádok. Azt szoktam mondogatni: az új íz új vendégeket csábít hozzánk. Szeretem fejleszteni magam, szeretek tanulni és megfelelni a kihívásoknak, semmilyen jó lehetőségre nem mondok nemet. Szeretem, ha őszinte és tisztelettudó emberek vesznek körül, a hazudós embereket nem szeretem.

Legújabb receptek

Csirkés-zöldséges tésztatorta

Az egyik "mentes" receptkönyvben találtam egy csirkés-zöldséges tésztakoszorú receptet, ahol gyűrű alakú kuglófsütő formában készült az étel. A receptet – át-átalakítva – már ...

Hókifli

Minden karácsonykor kerül belőle ünnepi asztalra. Nagyon szeretjük!

Címlapról ajánljuk

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...