4 bevált tipp, ha balkonkertet virágoztatnál

Ha vágyakozol egy „kiskert” után kert hiányában, akkor virágoztass balkonkertet! A balkonkertek nem véletlenül örvendenek egyre nagyobb népszerűségnek, hiszen a bokorszerű virágoktól kezdve az eperpalántán át a függő növényekig bármit az erkélyedre álmodhatsz! Mi most hoztunk nektek 4 bevált tippet, ha elmerülnétek a balkonkert szépségeiben!

Ha eddig nem mertél belevágni a betondzsungel közepében a kertészkedésnek, akkor megadjuk a kezdő lökést! A balkonkertek igazi kis oázist jelenthetnek, pláne ha a város szürkesége vesz körül minden irányból. Színes virágok, friss fűszernövények, zamatos zöldségek és mézédes gyümölcsök várják, hogy a te balkonkertedre teremjenek! Íme, 4 bevált tipp, amiktől a te erkélyed lesz a legpazarabb!


Még több növényápolás itt:

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!