5 főzési hiba, amit tényleg jobb lenne mellőznöd

Ismersz olyat, aki mindent jól csinál a konyhában? Vajon létezik ilyen ember? Nem tudjuk biztosan a választ, de az fix, hogy van pár olyan baki a konyhában, amit jobb, ha elkerülsz.

Senki sem születik profinak és hibátlannak, a konyhában sem, még egy séf sem. Ezt fontos megjegyezni, DE. Miért ne javítanánk átlagunkon azzal, hogy a jó tanácsokat megfogadjuk, a rossz szokásokat és a hülye gyakorlatokat meg megszüntetjük? Hát nem? Tudtad például, hogy a sütéshez és főzéshez használt olajokat mindig jó, ha sötét helyen tartod, távol a hőtől? Vagy hogy csomó esetben feleslegesen hámozod meg a zöldségek vagy gyümölcsök héját?

Lássuk, melyek azok a bakik, amiket jobb, ha elkerülsz:

Receptajánló:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több okosság:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...