Azt se tudjuk már, eszik vagy isszák a levest - Az új trend szerint egyértelműen egy üvegből kell kortyolgatni a zöldséges finomságokat

Egyre több cég dob piacra nyugaton - nagyrészt vegán - üvegbe zárt, iható leveseket. Vajon hozzánk mikor fut be ez a trend?

Ha megkérdezzük, valószínűleg a legtöbbünk szerint a leveseket eszik, nem isszák. Több amerikai cég azonban úgy döntött, ideje másképpen gondolkozni erről a kérdésről. A Thekitchn kipróbált négyféle iható levest, csekkoljuk le, mitől különlegesek - ha azok - ezek a kaják!

Züpa Noma

Ez a cég hatféle vegán, organikusan termesztett alapanyagokból álló - alapvetően egy nagyon sűrű, gazdag smoothie-ra emlékeztető - leveset dobott a piacra.

Répa-kókusz-lime, tomatillo-kel-jalapeno, uborka-avokádó, paprika-kurkuma és cékla-bazsalikom-narancs ízben is kaphatóak a levesek.

A egyes ízeket egy, az édestől a csípősig tartó skálán helyezik el, és ajánlást is mellékelnek minden ízhez arról, hogy reggel, délben vagy este célszerű fogyasztani a levest.

Fawen

A kiadós adagban és környezetbarát papírdobozban kapható Fawen három ismerős és klasszikus ízben kapható. Céklás káposzta, brokkoli és karfiol, ezen kívül édesburgonya és vöröslencse ízekben is lehet megkóstolni ezt a vegán levest.

Minden íz kókusztejjel, kókuszvízzel és vitaminokkal is dúsítva van.

Tio Gazpacho

A Tio Gazpacho egy nemes, hagyományos ételt, a spanyol, hideg, kenyérbéllel sűrített paradicsomlevest zárta üvegbe.

Izgalmas verzió a pirított poblano paprikával, kukoricával, lime-al megbolondított leves, és a görögdinnyés, cayenne-borsos, korianderes ízű tápláló finomság is ínycsiklandónak tűnik.

Splendid Spoon

A Splendid Spoon vegán leveseivel egy teljes napot egy tisztítókúrának szentelhetünk. Egy dobozban négy leves érkezik, egy növényi alapú tányér és egy meditációs útmutató, ami segít abban, hogy a maga teljességében, odafigyelve éljük meg az étkezést. Reggelire bazsamecetes, céklás levest falatozhatunk, az ebéd kókusztejes karfiolleves, az uzsonna kurkumás répaleves, a vacsora vöröslencse dal, míg lefekvés előtt édesköményes levest kortyolhatunk.

Ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Egy ír séfnek elege lett az ingyenes vacsoráért kuncsorgó bloggerekből - botrány a Twitteren

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...