Avozilla: Ekkor avokádót tuti nem láttál még soha!

A hihetetlen méretű Avozilla létezik. Vajon mi mikor kóstolhatjuk meg az óriási avokádót?   

Az Avozilla teljesen úgy fest, mint egy avokádó, sőt, még az íze is a megszólalásig hasonlít hozzá, bár egy kissé még krémesebb és lágyabb. Egyetlen igazi különbség van a két zöld, rücskös gyümölcs között: az egyik négyszer akkora, mint a másik.

Egy-egy Avozilla gyümölcs átlagosan 1,2 kg-ot nyom, csak a magja majdnem akkora, mint kisebb, jól ismert rokonáé. Az eredetileg közép-amerikai eredetű avokádót manapság már termelik Izraelben, Chilében, Spanyolországban, Peruban és Dél-Afrikában. Ez utóbbi országban, a Westfalia cég ültetvényein kezdték el termelni a hatalmas avokádószörnyet, de idén már Ausztráliában is ültettek olyan fákat, amelyeken Avozilla terem - írja a Daily Mail.

Egy fél Avozilla elegendő ahhoz, hogy 9 pirítóst megkenjenek vele.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Egyszemélyes mini konyha, amit bárhová magaddal vihetsz

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...