Átadták a legjobb hotel- és étteremdesign díjakat - ők az idei győztesek

Kiosztották a hazai szállodások, éttermesek egyik legkülönlegesebb koncepciójú versenyének díjait. Íme a Gastro&Hotel Design Award nyertesei!

Buda egyik legújabb rendezvényhelyszínén, a Haris Parkban adták át a Gastro&Hotel Design Award díjait aPont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap szervezésében.A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára.

A 2019-re kiírt pályázatra 60 pályázat érkezett hotel, étterem és egyéb vendégváróhelyek témában. Idén először több szálláshely nevezett a versenyen, mint étterem, bisztró, pub vagy kávézó. A hazai és nemzetközi szakemberekből álló zsűri élénVarró Zoltán, sztárdesignerállt. A végső sorrendet pedig két körös szavazással döntötték el.

A díjazottak

A 2019. évi verseny kiemelt kategóriája a Storyboard volt, ennek oka, hogy a világ trendje szerint már itthon is azt a szálláshelyet választják szívesebben a vendégek, amely ház saját történettel rendelkezik, és egyedi részleteivel kitűnik a többi közül. A versenyt, ahogy hat évvel ezelőtti indulásától mindig, a PPH Media Kiadó keretén belül a Pont Itt magazin hirdette meg.

Varró Zoltán zsűrielnök a díjátadón ezt mondta:

„Úgy érezzük, a verseny elérte kitűzött célját, mert az idei benyújtott pályázatok alapján az derült ki, hogy a most díjazott munkák a világ bármely helyén és pontján megállnák a helyüket.”

Gastro kategórián belül a díjazottak:

  • Az év GastroDesign étterme: Le Garage 1.0
  • Az év GastroDesign konyhája: Liszt Restaurant – taste of music (Aria Hotel)
  • Az év GastroDesign bárja/pubja: MyWine Wine bar & shop
  • Az év GastroDesign étlapja: Liszt Restaurant – taste of music
  • Az év GastroDesign logója, grafikus arculata: Fiaker borbár
  • Az év GastroDesign divatja, kiegészítője: Paris Budapest Étterem (Sofitel)

A Hotel kategória nyertesei:

  • Az év HotelDesign Storyboardja: Párisi Udvar Hotel Budapest
  • Az év HotelDesign fővárosi szálláshelye: Hotel Collect és Párisi Udvar Hotel Budapest
  • Az év HotelDesign vidéki szálláshelye: TreeHouses Noszvaj
  • Az év HotelDesign vendégszobája: Párisi Udvar Hotel Budapest
  • Az év HotelDesign lobbija: Hotel Collect
  • Az év HotelDesign kertje/terasza: Danubius Hotel Helia
  • Az év HotelDesign logója, arculata: Postel Balatonfüred
  • Az év HotelDesign alternatív szálláshelye: Arkitekter Penthouse
  • Az év HotelDesign vidéki terve: Hotel Tokaj
  • Az év Gastro&Hotel fővárosi terve: Sceneside Hotel – élj úgy, mint egy sztár!
  • Az év Gastro&Hotel Designkreatív konyhamegoldása:The Kitchen (Kempinski)
  • JAB – Legszebb szoba különdíj: 333 – Hilton Budapest
  • Nestlé Professional –Legjobb Food Styling különdíj:Párisi Udvar Hotel Budapest

Ezt olvastad már?

Mit illik felvenni egy menő étterembe? Jelszó: inkább öltözz túl, mint alul

Címlapkép: turizmusonline.hu

via

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...