Átadták a legjobb hotel- és étteremdesign díjakat - ők az idei győztesek

Kiosztották a hazai szállodások, éttermesek egyik legkülönlegesebb koncepciójú versenyének díjait. Íme a Gastro&Hotel Design Award nyertesei!

Buda egyik legújabb rendezvényhelyszínén, a Haris Parkban adták át a Gastro&Hotel Design Award díjait aPont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap szervezésében.A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára.

A 2019-re kiírt pályázatra 60 pályázat érkezett hotel, étterem és egyéb vendégváróhelyek témában. Idén először több szálláshely nevezett a versenyen, mint étterem, bisztró, pub vagy kávézó. A hazai és nemzetközi szakemberekből álló zsűri élénVarró Zoltán, sztárdesignerállt. A végső sorrendet pedig két körös szavazással döntötték el.

A díjazottak

A 2019. évi verseny kiemelt kategóriája a Storyboard volt, ennek oka, hogy a világ trendje szerint már itthon is azt a szálláshelyet választják szívesebben a vendégek, amely ház saját történettel rendelkezik, és egyedi részleteivel kitűnik a többi közül. A versenyt, ahogy hat évvel ezelőtti indulásától mindig, a PPH Media Kiadó keretén belül a Pont Itt magazin hirdette meg.

Varró Zoltán zsűrielnök a díjátadón ezt mondta:

„Úgy érezzük, a verseny elérte kitűzött célját, mert az idei benyújtott pályázatok alapján az derült ki, hogy a most díjazott munkák a világ bármely helyén és pontján megállnák a helyüket.”

Gastro kategórián belül a díjazottak:

  • Az év GastroDesign étterme: Le Garage 1.0
  • Az év GastroDesign konyhája: Liszt Restaurant – taste of music (Aria Hotel)
  • Az év GastroDesign bárja/pubja: MyWine Wine bar & shop
  • Az év GastroDesign étlapja: Liszt Restaurant – taste of music
  • Az év GastroDesign logója, grafikus arculata: Fiaker borbár
  • Az év GastroDesign divatja, kiegészítője: Paris Budapest Étterem (Sofitel)

A Hotel kategória nyertesei:

  • Az év HotelDesign Storyboardja: Párisi Udvar Hotel Budapest
  • Az év HotelDesign fővárosi szálláshelye: Hotel Collect és Párisi Udvar Hotel Budapest
  • Az év HotelDesign vidéki szálláshelye: TreeHouses Noszvaj
  • Az év HotelDesign vendégszobája: Párisi Udvar Hotel Budapest
  • Az év HotelDesign lobbija: Hotel Collect
  • Az év HotelDesign kertje/terasza: Danubius Hotel Helia
  • Az év HotelDesign logója, arculata: Postel Balatonfüred
  • Az év HotelDesign alternatív szálláshelye: Arkitekter Penthouse
  • Az év HotelDesign vidéki terve: Hotel Tokaj
  • Az év Gastro&Hotel fővárosi terve: Sceneside Hotel – élj úgy, mint egy sztár!
  • Az év Gastro&Hotel Designkreatív konyhamegoldása:The Kitchen (Kempinski)
  • JAB – Legszebb szoba különdíj: 333 – Hilton Budapest
  • Nestlé Professional –Legjobb Food Styling különdíj:Párisi Udvar Hotel Budapest

Ezt olvastad már?

Mit illik felvenni egy menő étterembe? Jelszó: inkább öltözz túl, mint alul

Címlapkép: turizmusonline.hu

via

Legújabb receptek

Vegán almáspite

Egy klasszikus süteményt, az almáspitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...

Szaftos vegán brownie

Tej és tojás nélkül is lehet ugyanolyan isteni, csupacsokis, szaftos brownie-t sütni, ráadásul furcsa alapanyagok sem kellenek a dologhoz. Az alábbi egyszerű recept pikk-pakk hozzájuttat ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 szokás, amit tarts be minden nap, hogy 10 évet...

Semmiféle csodabogyóra vagy esztétikai beavatkozásra nincs szükség ahhoz, hogy biológiai életkorodnál fiatalabbnak tűnj. Néhány egyszerű, és annál inkább betartható tippet mutatunk, hogy mások szemében akár 10 évvel fiatalabbnak tűnj.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...