Aranygaluska sodóval
Ősrégi desszertünk, amiért minden télen megveszünk - meleg, puha, omlós tésztaszaggatványok, ami a hidegben, a korán sötétedő délutánokon különösen jólesik.
Aranygaluska házi extra vaníliasodóval
Nagyon-nagyon régóta így készítem az aranygaluskát, a családom nem is engedné, hogy másképp tegyem :) Egyszerűen imádják a pihe-puha tésztáját, a ropogós-cukros diót a tetején, ...
Aranygaluska ahogy geo készíti
Életem második aranygaluskája. Amikor először készítettem, kissé száraz lett a tésztája, és a dió is túl kevésnek bizonyult rajta. Ez a recept azonban tökéletes, most már nem ...
Aranygaluska muffin
Aranygaluskára vágytam, de nem igazán volt kedvem az órákig tartó kelesztéshez, stb. Gondoltam, akkor készítek muffint inkább, mivel az egyszerűbb. Így jött az ötlet, hogy összehozom a ...
Aranygaluska 8. - Töltött
Az Aranygaluska a hagyományos módon is nagyon finom, de egy kis plusszal még finomabbá tehető. Én baracklekvárral készítettem. Az elkészítés folyamatáról fázisfotókat itt találtok.