Aranygaluska

Aranygaluska sodóval

Ősrégi desszertünk, amiért minden télen megveszünk - meleg, puha, omlós tésztaszaggatványok, ami a hidegben, a korán sötétedő délutánokon különösen jólesik.

Aranygaluska ahogy geo készíti

Életem második aranygaluskája. Amikor először készítettem, kissé száraz lett a tésztája, és a dió is túl kevésnek bizonyult rajta. Ez a recept azonban tökéletes, most már nem ...

Aranygaluska muffin

Aranygaluskára vágytam, de nem igazán volt kedvem az órákig tartó kelesztéshez, stb. Gondoltam, akkor készítek muffint inkább, mivel az egyszerűbb. Így jött az ötlet, hogy összehozom a ...

Aranygaluska 8. - Töltött

Az Aranygaluska a hagyományos módon is nagyon finom, de egy kis plusszal még finomabbá tehető. Én baracklekvárral készítettem. Az elkészítés folyamatáról fázisfotókat itt találtok.

Legújabb receptek

Vegán hamburgerzsemle

Ha a hamburgert egy új szintre szeretnénk emelni, akkor ideje házilag készíteni a bucit. Illetve most az érzékenyeknek is kedvezünk, ugyanis egy tej- és tojásmentes buci receptet hoztunk.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...