Így készít reggelit egy anyuka a 10 gyerekére

Imádjuk, mennyire rutinosan, lendületesen és választékosan készít reggelit tíz gyermekének egy fiatal anyuka.

Óriási népszerűségnek örvend a TikTok-on az az anyuka, aki reggelente férjének és tíz gyermekének készíti el játszi könnyedséggel a reggelit. Alicia Dougherty már több mint 2,1 millió követővel rendelkezik a videómegosztón, aki pedig jobban megnézi a gyors klipeket, láthatja, bizony nem hanyag, ha ételkészítésről van szó – derül ki a 24.hu cikkéből.

@doughertydozen

I’m just jealous I’m not a Bento Box Mom. #SandwichQueen #SandwichMaking #9to5 #BonAppetit

original sound - paramind

Alicia minden reggel 5 órakor kel, hogy időben elkészüljön a tíz gyerek napi élelmiszeradagjával, ráadásul még csak nem is ugyanazt pakolja nekik: mindenkinek a saját ízlése szerint készít uzsonnát. A 12-fős családnál nem elég egy kocsi a bevásárláshoz, az élelmiszereket ugyanis majdnem hogy ipari mennyiségben kell bevásárolni.

@doughertydozen

So how much do you think it all cost? #GroceryShopping #Haul #LargeFamily #BigFamily #Groceries

Taste It - Ikson

Alicia főz, mos, takarít, mindeközben pedig végig nagyon vidám (a TikTok-videók alapján legalábbis), egyszer pedig egész napját is levideózta:

@doughertydozen

Ever wonder what my whole day looks like? ##9to5 ##DayInTheLife ##LargeFamily ##MomLife ##HalloweenCostume

original sound - Dougherty Dozen

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...