Egymást inspirálta anya és lány, 95 kilót fogytak közösen

A lány kezdett bele először a fogyókúrába, édesanyja pedig - lánya sikerein felbuzdulva - csatlakozott hozzá.

Hilary Downey, amióta csak az eszét tudta, túlsúllyal küzdött, és a terhessége alatt csak még tovább hízott. A kilenc hónap alatt 30 kilót szedett fel, ami rettentően megviselte az ízületeit, a derekát, bevizesedett a lába, és hamar ki is fulladt.

Hilary vágott bele először

Első terhessége után nem kezdett fogyókúrába, majd újra teherbe esett, amikor is még további 30 kilót hízott. A második szülése után végre úgy döntött, muszáj életmódot váltania.

Hilary elhatározta, mostantól tudatosan étkezik: gondosan számolja a makrotápanyagok mennyiségét, és étkezési naplót vezet. Hilary kitartásának köszönhetően 110 kilóról végül 65 kilóra fogyott, és azóta is tartja a súlyát.

Édesanyja is csatlakozott hozzá

A lány édesanyját, Bridget Shinn-t is megihlette lánya elképesztő fogyása, és úgy döntött, ő is csatlakozik hozzá. A nő a menopauza után szedett fel jó néhány plusz kilót, ezen pedig az sem segített, hogy napi 3 kólát ivott, és gyarskajákon élt. Végül életmódváltásának és lányának köszönhetően 50 kilót sikerült fogynia.

A mozgást is beiktatták

Természetesen egy idő után sportolni is elkezdtek. Hilary babakocsival járt futni az egyik közeli futópályára, édesanyja pedig tévénézés helyett hatalmas sétákat tett, később pedig rátalált a zumbára, amibe rögtön beleszeretett.

Forrásunk volt.


Még több inspiráló történet:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...