Anthony Bourdain édesanyja egészen furcsa módon állít emléket szeretett fiának

Anthony Bourdain édesanyja úgy döntött, hogy fiára egy különleges tetoválással emlékezik meg. Ez lesz az asszony első tetoválása.   

Gladys, Anthony Bourdain édesanyja nem foglalkozott különösebben fia számtalan tetoválásával - mondta el az asszony a New York Times-nak. Anthony a Maxim-nak adott interjújában azonban érdekes magyarázatot adott arra, miért tetováltatott: "Rájöttem arra, hogy a fényképezőgép lencséje nem képes arra, hogy megragadja a pillanatot, úgyhogy lehet, kerestem egy más, személyes megoldást arra, hogy ezt valahogy mégis megtegyem."

Miután a séf 2018. június 8-án önkezével végett vetett életének egy francia hotelszobában, édesanyja úgy gondolta, úgy szeretné megőrizni fia emlékét, hogy ő maga is készíttet egy tetoválást.

Egy rövidke szó kerül Gladys csuklójára: Tony.

Gladys Bourdannek ez lesz az első tetoválása, de ugyanahhoz a tetoválóművészhez fordul ő is, akivel a fia dolgoztatott.

A Maximnak adott interjújában Anthony Bourdain saját tetovált testét egy ütött-kopott kocsihoz hasonlította, aminek már nem fog ártani egy-két újabb karcolás.

via Delish

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Te is kóstoltál már rovart, legfeljebb nem tudsz róla!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...