Annyira jó dolgot tesz a Starbucks, hogy mások is példát vehetnének róla

A hamarosan nyíló kávézóban minden alkalmazott tud majd jelelni.

Siketbarát kávézót nyit a Starbucks Washingtonban. A egységben csak olyan alkalmazottak dolgozhatnak majd, akik tudnak jelelni. A kávézó várhatóan októberben nyitja meg kapuit. Ez lesz az első ilyen egység az Egyesült Államokban.

A világon azonban nem elsőként nyit ilyen helyet a Starbucks. Malajziában 2016 óta működik az első siketbarát kávézó, azóta már több ilyen hely is működik az ázsiai országban. A vendégek ott egy monitoron rendelhetik meg a kávéjukat, amit aztán csak megfognak a pultnál, és visznek is.

https://twitter.com/Starbucksnews/status/1019932886286286848?ref_src=twsrc%5Etfw

A washingtoni kávézóban természetesen mindenkit kiszolgálnak majd. Arra egyébként eddig is volt példa, hogy a kávézó dolgozói önszántukból tanulták meg a jelbeszédet, hogy a siket vendégeknek is ugyanazt a szolgáltatást tudják nyújtani, mint halló társaiknak.

Ezeket olvastad már?

via Foodbeast

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...