Amy Schumer meglepően őszinte képet posztolt a lombikprogram árnyoldaláról

A népszerű színésznő szeretne még egy gyermeket, ami miatt most lombikprogramba kezdett, ez azonban nagyon megviseli a testét. 

Nemrég született meg Amy Schumer első gyermeke, akiről rendszeresen posztol képeket az Instagram-oldalán. A humorista egyébként aszülés utáni nehézségekről is szívesen beszél, így például most arról, hogy szeretne egy kistesót gyermekének, a teherbeesés azonban ez alkalommal nehezebben jön össze, mint azt gondolta, ezért férjévellombikprogramba kezdtek.

Nemrég egy nem mindennapi képet osztott meg az Instánaz injekciós kezelésnek köszönhetően kék-zöld foltos hasáról:„Egy hete kezdtem a lombikprogram hormonkúráját, kimerültnek érzem magam, és érzékenyebb is vagyok. Ha valaki már végigcsinálta ezt, és lenne valamilyen tanácsa, vagy megosztaná velem a tapasztalatait, kérem, tegye meg. A telefonszámom a bio-ban. Úgy tervezzük, hogy lefagyasztatjuk a petesejtjeimet, és kitaláljuk, mi legyen a következő lépés, hogy Gene-nek testvére szülessen.”

A sztárnak közel 30 ezren írtak, rengetegen próbáltak neki tanácsot adni, mások pedig megköszönték, hogy felhívta a figyelmet arra, hogy olyan nők/párok is küzdenek ilyen problémákkal, akiknek már van gyerekük.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...