Jól szeletelni nagyon nehéz, ezt mind tudjuk. Julienre vágni egy sárgarépát, vagy shifonadre aprítani egy bazsalikomot még tanfolyam, vagy sok edzés után sem egyszerű. Egy kaliforniai étterem séfje, Rogelio azonban tökélyre fejlesztette az aprítás művészetét. Nézzétek csak:
A videót először a Snapchaten, majd aTwitteren osztotta meg Rebecca Castaneda. A séf a családi éttermükben dolgozik. A feltöltés ótamár több mint 5millióan látták. A videó tehát jól jött a családnak. Valószínűleg sokan mennek majd az étterembe, hogy megcsodálják Rogelio késhasználatát.
Ezeket olvastad már?
Így kell kinyitni egy 24 hónapos parmezángurigát - lebilincselő videó...
Meglepően lebilincselő nézni, ahogy kézzel fogható, sok-sok éves szakértelemmel felvágják ezt a 2 éves parmezánsajtot...
Brecz JuditEzután a videó után csak habos torták díszítését akarod majd...
Ha szereted a habos tortákat, ez a videó csak fokozni fogja a szeretetedet - szerelemmé, mondhatni. Gyönyörű habos-cukormázas-krémes tortadíszítések, tökéletes formák. NÉZD!
Brecz JuditHanyatt vágta magát az internet az érzékien sózó hentestől
Ezúttal egy török hentes robbantotta az internetet, akit kifinomult, de nevetségesen érzéki sózási stílusa és vicces sütési-főzési bravúrja repített a hírnév felé.
Hering AndrásAnnyira erős videót forgatott a Burger King, hogy reméljük, benned...
Te mit tennél, ha azt látnád egy Burger Kingben, hogy egy gyereket bántak a társai? És ha egy szétlapított hamburgert kapnál, akkor kivernéd a balhét? Ideje elgondolkodni!
Hering Andrásvia Food52