Álommeló: a kedvenc csokijaidat kóstolhatod, és még fizetnek is érte egy csomót

Ha imádod a csokoládét, ez lehet álmaid munkája: csokikóstolókat keres az egyik legismertebb édességforgalmazó.

Álomállást hirdetett a csokirajongók számára aMondelez International, amely többek között a Cadburyt, az Oreót és a Milkát is forgalmazza. A vállalat most négy csokoládétesztelőt keres az Egyesült Királyságban, részmunkaidőben. Ha nem lenne elég az, hogy egész nap a kedvenc csokijaidat majszolgathatod, akkor a cég még rátesz egy lapáttal az ajánlatra: 10,75 fontot (kb. 3400 Ft)ajánlj óránként az alkalmas jelölteknek. Durva, igaz?

A cég természetesen elvár bizonyos kvalitásokat a pénzért és az ingyen csokikért cserébe. Tapasztalat az állás betöltéséhez nem szükséges, mivel az alkalmas jelöltek egy képzésen vesznek részt, ahol megtanulják a csokikóstolás csínyját-bínyját. Ugyanakkor elvárják a határozott angol nyelvtudást, a határozott kommunikációs készséget, és azt is, hogy a leendő munkatársnak ne legyen semmilyen ételérzékenysége, allergiája. A csokikóstolók váltott műszakban dolgoznak majd, és ha elég ügyesek, akkor plusz juttatásokra is számíthatnak az ingyen csokoládé, és fizetés mellett.

Az állásra rengeteg jelentkezőt várnak, ezért aki esetleg Nagy-Britanniából olvas minket, az gyorsan jelentkezzen!

Ezeket olvastad már?

via Metro

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...