Alkoss az almával nyáron, hogy ne emlékeztessen a lombhullásra

Annak ellenére, hogy az alma egy egész évben velünk tartó gyümölcs, sőt, még fanyar, kisméretű, nyári verzióban is elérhető, hajlamosak lehetünk elsődlegesen őszi, hideg idős gyümölcsként gondolni rá. Változtasson ezen az alábbi pár tanács!

Nem tudom, mitől lehet, de nekem egy almába harapva, mindig a ködös, őszi délutánok jutnak az eszembe, amikor már egyre korábban sötétedik, ilyenkor egy forró bögre teára vágyok, no meg egy szelet fahéjas-fűszeres-boldogító almás süteményre. Remélem, nem csak egyedül vagyok így ezzel a dologgal, mert akkor a most következő cikknek nem túl sok létjogosultsága van. Mindegy, azért belevágok, és megpróbálom nyáriasabb köntösbe bújtatni az almát, hogy a még napfényesen, izzasztón kitartó augusztusban is bele tudjuk csempészni ebbe-abba.

Nézd meg galériánkban az alma nyáriasításának módszereit!

Ezek a nyárias receptek biztos bejönnek majd:

Vajas-almás puffancs

Akár hétköznap vacsorára, akár egy ráérősebb hétvégi reggeli részeként fogyasztjuk, ezek a kis puffancsok garantáltan pillanatok alatt el fognak fogyni.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezek a nyári tartalmak is csak rád várnak:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...