Ezzel a bizarr trükkel 3 másodperc alatt hámozhatsz almát

Bár a héjában van a legtöbb vitamin, sokan mégis csupaszon szeretik enni az almát. Mutatunk egy nagyon fura trükköt, amivel nem tart hosszú percekig a hámozás, érdemes viszont óvatosan kipróbálni.

Kétféle ember van: aki szereti meghámozni a gyümölcsöket, és aki többek között azért sem eszik elég lédús vitaminforrást, mert utálja a hosszú percekig tartó héjtépkedést.

A gránátalma megpucolásáról és a pomelo vastag héjának leszedéséről már írtunk, most pedig egy szupergyors trükköt találtunk arra, hogyan lehet pillanatok alatt pucér az alma.

Nos, a megoldás nem csak egy éles pengéjű ipszilon-alakú hámozóban rejlik, bár tény, hogy az eszköz nélkül aligha tudnánk alkalmazni ezt a meglehetősen bizarr tippet, melynek fő attrakciója nem más, mint egy fúrógép.

Igen, egy fúrógép! Ahogy a videóban is látszik, az almát a fúróra kell ráhúzni, az Y-alakú hámozót pedig közvetlenül mellé kell helyezni, hogy a forgás közben a penge le tudja hasítani a héjat. Nem mondjuk, hogy gyerekbarát megoldás, ráadásul könnyen megeshet, hogy a fúrót sem tudjuk előszedni 2 másodperc alatt, de ha valaki nagyon szeretne menőzni ezzel a trükkel, érdemes lehet kipróbálni.

Forrásunk volt.


Ezeket is olvasd el!

Legújabb receptek

Medvehagymás-túrós gnocchi

Az olasz malfatti névre hallgató házi gnocchi/gombóc ihlette az alábbi receptet. Ebbe, a kicsit magyarosabb verzióba azonban tavaszi medvehagyma és tehéntúró kerül, ettől frissebb, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!