Allergén miatt hív vissza mártásokat a Nébih

A gyártó nem tüntetett fel egy allergént a címkén, ezért a hatóságok arra kérik a vásárlókat, hogy az arra érzékenyek ne fogyasszák el.

Az EKO Konzervipari Kft. bejelentése szerint a 370 ml-es, alábbi tételazonosítójú szecsuáni mártások címkéjén egy allergén nem került feltüntetésre.

Termék neve: EKO Szecsuáni mártás, csípős és Privát Prémium Szecsuáni mártás, csípős

Probléma jellege: Nem jelölt allergén (mustár)

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező termékeket a mustárra érzékenyek ne fogyasszák el!

Bejelentő: EKO Konzervipari Kft.

Termékek megnevezése: EKO Szecsuáni mártás, csípős, 370 ml
Privát Prémium Szecsuáni mártás, csípős, 360 g

Tételazonosító: 04.12.2022,04.12.2023,18.10.2023,18.11.2023

Minőségmegőrzési idő: 04.12.2022,04.12.2023,18.10.2023,18.11.2023

Kép a termékekről:

Allergén miatt hív vissza mártásokat a Nébih

Gyártó és forgalmazó: EKO Konzervipari Kft.

Intézkedés: Termékvisszahívás, forgalomból kivonás

A termékvisszahívás kizárólag a fenti azonosító adatokkal rendelkező termékekre vonatkozik.

A vállalkozás tájékoztatása alapján az érintett termékeket a vásárlás helyén visszaveszik, a vételárat visszatérítik.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...