6 alapanyagcsere, ami jónak tűnik, mégis elrontja a süteményed

Biztosan találtuk már magunkat olyan helyzetben, hogy ki kellett cserélnünk a sütirecept egyik elemét valami másra, és éppen ezért tudhatjuk, hogy nem minden csere működőképes. Vegyük most sorra ezeket, nehogy legközelebb kudarc koronázza fáradozásainkat!

A cukrászat nem egy megengedő műfaj. No, jó, egy bizonyos pontig. Ezt a pontot általában az egyszerű kevert piskóták jelentik, amelyek hozzávalólistája ugyan kötött, mégis lehet annyira rugalmas, hogy egy-két apró alapanyagcserét elvégezzünk rajta. Azonban még ezeknél az alaptésztáknál is óvatossággal kell eljárnunk – nem is beszélve az összes többi süteményről. A legjobb az lesz, ha vak kísérletezgetés helyett inkább megtanuljuk, mely alapanyagcserék működnek, és melyeket érdemes elkerülni. Most ez utóbbi kategóriáról lesz szó, jöjjenek a párosok!

Nézd meg galériánkban a nem ajánlott alapanyagcseréket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több süteménysütési tipp és trükk:

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...