Alana Jones-Mann gömbbuborékos és cukorkukacos tortáiért meg kell őrülni

Ha nézegetnétek egy vérbeli, kellemesen kattant, de totál profi cukrászlány süteményeit így a hétvégén, akkor Alana legyen az!

Megint találtunk egy cukrászlányt, akibe kicsit beleszerettünk - nincs mese, a művészek kreativitása úgy fest, kimeríthetetlen forrásból táplálkozik, és ennek mi kizárólag örülni tudunk - mert ezt még nézegetni is élmény. Kóstolás nélkül is, simán.

A Los Angeles-i Alana Jones-Mann nagyon színes, szőrös, puha cukorkukacokból álló, vagy buborékos-gömbös, mini virágos, esetleg kristályos vagy levelekkel borított süteményei teljesen egyedi színt visznek a néha már kissé unalmasnak tűnő, mindig tökéletes újhullámos cukrászfelhozatalba.Semmi komolyság, csak a totál kattant - és egyben profi - torták!

Alana 2013 óta üzemelteti hobbicukrász-oldalát, amit itt találhattok, Instagramját pedig itt.

Jöjjön a lényeg:

Korallszerű képződmények Alana tortáján
Kedvencünk a gömbbubis torta
Gömbös torta 2.
Modern kreáció
Intenzív ananász-tematika
Hímzett torta
Hipszter botanikatematika
Virágos torta lóherék közt
Visszafogott színű kukactorta
A jégkrémtortákhoz is ért
És a kristálytortákhoz is

Ezt láttad már az ízHUSZÁR-magazinon?

Ez a kávézó egy az egyben úgy néz ki, mintha képregényesek rajzolták volna, itt minden 2-dimenziós!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...