Alan Sailer fotós képein kirobbanóan csodálatossá válik minden fogás

Alan Sailer egy speciális, házilag készített vaku segítségével képes volt lekapni azt a pillanatot, amikor fölrobban - nem más, mint egy sütemény.

Alan Sailer igazi sufnituning megoldással tette lehetővé, hogy lekapja azt a pillanatot, amikor egy nagy sebességű lövedék belülről szétroncsol egy ehető objektumot - írja a Designboom.

A pontosan időzíthető, mikromásodpercnyi felvillanásra képes vakut Sailer egy 1974-es Scientific American szám és az internet segítségével saját kezűleg építette meg.

A fotózás oltárán feláldozott ételeket egy PVC-ből vagy rézből készült ágyú segítségével roncsolta szét a fotós. A kis ágyúk apró lövedékeket vagy üveggolyókat kilőve végezték el pusztító feladatukat.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Főzeléket, de finomat? - 9 hely, ahol nem fogsz csalódni, ha zöldséges, sűrű finomságot rendelsz

Legújabb receptek

Vegán csokis babka

Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!

Vegán almás pite

Egy klasszikus süteményt, az almás pitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...