És akkor most csak dőlj hátra, és élvezd ezeket a szokatlan helyzetbe hozott ételeket

Az amerikai fotóillusztrátor, Vanessa McKeown színes képeket készít ételekről, amiket hétköznapi tárgyak bevonásával tesz humorossá.

A grafikai design és vágó szakon végzett lány tényleg odafigyel a részletekre, így hoz létre ehetőnek tűnő csendéleteket. Ám alkotásaiban az igazi csavar annak köszönhető, hogy "nem minden az, aminek látszik", így senki ne lepődjön meg, ha egy színes piskóta valójában egy mosogatószivacs, a paradicsom pedig lufiból van.

Fotósorozata, aGood Gone Bad nevet kapta, amit azzal magyaráz, hogy egy zöldség vagy gyümölcs is képes rosszalkodni, feltűnhetnek akár egy gyorséttermi vagy más tőlük szokatlan környezetben.

„Szeretem keverni a dolgokat, és azokat vizuálisan is vonzóvá tenni!”

- mondja a kreatív lány, aki nagy rajongója a piacoknak is.

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Ilyen az a világ, ahol a kerítés is kolbászból van

[via Ignant]

Legújabb receptek

Vegán csokis babka

Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!

Vegán almás pite

Egy klasszikus süteményt, az almás pitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...