Aggódjunk? - Leállították a Nutella gyártását a világ legnagyobb mogyorókrém gyárában

Teljesen leállították a termelést a világ legnagyobb Nutella gyárában, mert nem volt minden rendben a mogyorókrém egyik alapanyagával.

Elővigyázatosságból állította le a mogyorókrém gyártását a Ferrero normandiai gyárukban, egy meg nem nevezett alapanyag ugyanis nem felelt meg minden követelménynek- írja az Index.hu.

Most még semmit sem lehet tudni arról, mi volt a pontos probléma a világ nutellamennyiségének negyedét kitermelő gyárban, a Ferrero közleménye szerint azonban senkinek sem kell megijednie, a helytelenül kezelt alapanyaggal készült Nutella ugyanis még nem juthatott el a boltok polcaira.

"Egyelőre annyit mondhatunk, hogy a boltokban lévő termékeinket nem érinti a döntésünk, és a partnereink ellátásában nem lesz fennakadás" - nyilatkozta a Ferrero francia leányvállalata. A cég szerint a problémát hétvégéig biztosan elhárítják, ezt követően derül ki, mikor indulhat el újra a gyártás.

Ezeket olvastad már?

via:index

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...