Aggódjunk? - Leállították a Nutella gyártását a világ legnagyobb mogyorókrém gyárában

Teljesen leállították a termelést a világ legnagyobb Nutella gyárában, mert nem volt minden rendben a mogyorókrém egyik alapanyagával.

Elővigyázatosságból állította le a mogyorókrém gyártását a Ferrero normandiai gyárukban, egy meg nem nevezett alapanyag ugyanis nem felelt meg minden követelménynek- írja az Index.hu.

Most még semmit sem lehet tudni arról, mi volt a pontos probléma a világ nutellamennyiségének negyedét kitermelő gyárban, a Ferrero közleménye szerint azonban senkinek sem kell megijednie, a helytelenül kezelt alapanyaggal készült Nutella ugyanis még nem juthatott el a boltok polcaira.

"Egyelőre annyit mondhatunk, hogy a boltokban lévő termékeinket nem érinti a döntésünk, és a partnereink ellátásában nem lesz fennakadás" - nyilatkozta a Ferrero francia leányvállalata. A cég szerint a problémát hétvégéig biztosan elhárítják, ezt követően derül ki, mikor indulhat el újra a gyártás.

Ezeket olvastad már?

via:index

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...