Segíts te is a harmadik 1%-oddal, mely nem kerül egy forintodba se

Idén is folytatódik a Bridge Budapest kezdeményezése, ahol üzleti kiállást szorgalmaznak annak érdekében, hogy az üzleti szereplők álljanak társadalmi ügyek mellé, segítsék a működésüket, ezzel növelve a hatásukat.

Május elseje már nemcsak a munka ünnepe, hanem az a nap is, amikor szeretnénk, ha minden üzleti szereplő végiggondolná, hogy rendelkezett-e az adója 1%-ról társadalmi kezdeményezések számára, és van-e tudatos stratégiája arra, hogyan támogat ügyeket az egész év folyamán. Mert jól segíteni így lehet: rendszeresen és következetesen.

Segíts te is a harmadik 1%-oddal, mely nem kerül egy forintodba se

Az üzleti szereplők a személyi jövedelemadójuk 1+1%-án túl sok más módon is tudnak tenni ezért. Itt olyan egyszerű dolgokra kell gondolni, ami mindannyiunk rendelkezésére áll, csak eddig talán nem tekintettünk rájuk támogatási forrásként:

adhatunk 1%-nyit az időnkből, a tudásunkból, az eszközeinkből vagy akár a jövedelmünkből is. Ez a Harmadik 1%.

A Harmadik 1%-ot nem az adóbevallásunkban kell keresni, hanem a naptárunkban, a jószándékaink és a saját erőforrásaink között.

A tudatos adás üzleti haszonnal is jár: magasabb profit, jobb egyéni teljesítmény, hatékonyabb munkavégzés a jellemző azokra az üzleti szereplőkre, akik számára ez az adási attitűd magától értetődő, és az üzleti kultúrájuk része.

A Bridge Budapest készített egy online tervezőt és egy rövid edukációs videót is, amelyek segítségével bárki könnyedén megtervezheti a Harmadik 1%-át. Harmadik 1% tervező és további információ ITT.

Legújabb receptek

Az eredeti pincepörkölt

A pincepörkölt története szorosan kapcsolódik a magyar borvidékekhez és a szüreti hagyományokhoz. Nevét a borospincékről kapta, mivel ezt az ételt hagyományosan a szüretelők számára ...

Házi libatöpörtyű

Aki szereti a töpörtyűt, az tudja, hogy frissen és ropogósan a legjobb. Ha magunknak megsütjük otthon, akkor tutira nagyon fog ropogni a fogunk alatt. Nem mellesleg, el tudunk rakni egy nagy ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...