Ismét három szuperzöld ötletet hoztunk - ha utálsz kaját kidobni, viszont törődsz a környezeteddel, az alábbi három maradékfelhasználó praktika kifejezetten a kedvedre lesz!
Meglepő, de igaz: a túlérett banánból arcpakolást kutyulhatsz, a szikkadt kenyérrel újrapuhíthatod az összetapadt barna- vagy nádcukrot, a már nem éppen friss joghurtból pedig kencét készíthetsz bőrkeményedésre!
Ez is érdekelhet!
6 szépítő okosság kókuszolajjal!
Banánpakolás
Turmixolj össze egy túlérett banánt két evőkanál mézzel, és tedd kis üvegcsébe - kiváló pakolás arcra és nyakra. 15 percet hagyd állni a bőrön, majd öblíts.
Kenyeret a cukornak!
Ha összetapadt a nádcukrod, tegyél mellé egy zárható dobozba egy szelet szikkadt kenyeret - magába szívja a nedvességet. Pár nap múlva ismét szuperpuha szemcsés lesz a cukrod!
Lejárt joghurt
Túlfutottál a natúr joghurt szavatosságán, de nem dobnád ki? Keverd össze érces darabokra aprított mandulával, és dörzsöld be vele a bőrkeményedéses bőrrészeket!
(via foodnetwork)