Élőben avatta be rajongóit Adele furcsa étkezési szokásaiba

Adele már 13 éve ríkat meg minket dalaival, cserébe egyébként nagyon szórakoztató személyiség, amit legutóbbi élő Instagram-bejelentkezése is alátámaszt. Ráadásul a kedvenc ételeiről is sok mindent elárult, ezeket gyűjtöttük össze.

Adele az utóbbi időben inkább nagy átalakulásával került be a médiába, mintsem munkásságával, de ez most megváltozik: ma jött ki új dala, az Easy on me. Ennek népszerűsítése érdekében nemrég élőben jelentkezett be az Instagramon, hogy megosszon magáról pár részletet a rajongóival, és válaszoljon a kérdéseikre. Amellett, hogy kiderült, Adele-nek nem lesz közös dala Peppa malaccal, kiderült, hogy milyen ételeket és italokat részesít előnyben. Mutatjuk a legfontosabb infókat Adele étkezési szokásairól.

Fotó: Instagram / Delish.com/uk
  1. Adele kedvenc hobbija a lezárások alatt a borozás volt.
  2. Kedvenc ropogós étele a garnélakoktél.
  3. Adele a chips-et Worcestershire szósszal szereti...nagyon angol!
  4. A kedvenc része a brunch-ból az Aperol Spritz, és valljuk be, abszolút el tudjuk képzelni őt, ahogy a hajához tökéletesen passzoló italt szürcsölgeti ahelyett, hogy avokádót enne.
  5. A kedvenc elviteles ételei a kínai és az indiai fogások. Egész konkrétan Hong Kong-i stílusú édes-savanyú csirkét és csirke kormát szokott a leggyakrabban rendelni.
  6. Szereti a Fantát, de nem ez a kedvenc szénsavas üdítője, viszont annak a nevét nem volt hajlandó elárulni a kamera és több millió néző előtt.
  7. Kedvence a thai konyha.
  8. El kellett hagynia az alkoholt az album előkészületei miatt, ami miatt szomorú volt. Mi azért örülünk neki, hiszen hamarosan újra jönnek a szívfájdító dalok – egy kiszólás alapján az új albumot a válás ihlette.
  9. Jobban szereti a teát, mint a kávét. Igazi britként minden nap fogyaszt belőle egy csészével.
  10. Kedvenc gabonapelyhe a Frosties.
  11. Adele szerint a hot dog egyértelműen nem minősül szendvicsnek.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Instagram


Még több sztárokkal és gasztronómiával kapcsolatos tartalom itt:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...