Süteménnyel a reményért – budapesti pékség segít a leukémiás gyerekeken

A budapesti à table! francia pékség összefogott a Remény Alapítvánnyal és a Wolt ételfutár-szolgálattal, közös akciójuk „Süteménnyel a reményért” néven indult el. A kampány keretében a pékség egymillió forintos összeggel támogatja a leukémiás gyermekek gyógyítását.

Exkluzív cukrászati válogatással ünnepli tizedik születésnapját a Budapesten már 11 üzlettel rendelkező à table! francia pékség, süteményező és reggeliző. A Paris Brest süteménykollekció október 1-e és 31-e között vásárolható meg az à table! üzleteiben vagy rendelhető házhoz a Wolton keresztül. A pékség minden eladott doboz után 500 forintot adományoz a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványnak; a befolyt pénzből a szervezet a Dél-Pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Gyermekhematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztálya számára egy korszerű készüléket vásárol. A berendezés évente több leukémiával küzdő kis beteg gyógyulásához járulhat hozzá.

Süteménnyel a reményért

A készülék megvételéhez egymillió forintra van szükség, ehhez járulnak hozzá az à table! vevői vásárlásukkal.

Eredeti francia alapanyagokból készülő kenyereinket és süteményeinket nagyon sokan megszerették, nevünk a francia pékáru és cukrászat, valamint a kiadós francia reggelik szinonimájává vált Budapesten

— mondja Hajdu Péter, az à table! alapító tulajdonosa.

„A születésnapi akcióval egyszerre kedveskedünk vásárlóinknak, és teszünk velük együtt azokért, akiket a legjobban szeretünk, és akik a leginkább rászorulnak: a beteg gyerekekért.”

A Paris Best válogatást Szűcs Árpád cukrászséf erre az alkalomra komponált, csak most kapható édességei alkotják.

A Remény Alapítvány 1999 óta támogatja a leukémiás és daganatos betegséggel üzdő gyermekek gyógyítását Magyarországon. Az 1%-os adófelajánlásokból befolyó pénzből évi 100–150 beteg gyermeket és családjukat segélyezi; eddig összesen több mint 1800 családot támogatott 500-nál is több hazai településen. A szervezet minden olyan magyarországi egészségügyi centrummal kapcsolatban áll, ahol leukémiás és daganatos gyermekeket gyógyítanak.

A Wolt a „Süteménnyel a reményért” akció időszakában a válogatást kiemelt ajánlatai között szerepelteti.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...