A 7 legszebb és legmelengetőbb LEVES a novemberi borúra

Krumplileves jó sok kolbásszal, sütőtökkrémleves vegán módra, gulyásleves, frankfurti leves vagy babgulyás, minestrone és tárkonyos raguleves. Ez az impozáns névsor vár titeket!

1.) TRADICIONÁLIS GULYÁSLEVES

"Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Nagyon sokan máshogy készítik, és sok fajtája is van. Rengeteg kísérlet után jutottam el ehhez a recepthez. Remélem, tetszeni fog!"

2.) TÁRKONYOS CSIRKERAGULEVES

Ez a leves kicsit eltér a szokásos ragulevesektől, még gomba sincs benne, de hát ahány ház annyi szokás. A lényeg, hogy nagyon finom és laktató ez a verzió is.

3.) SÜTŐTÖKKRÉMLEVES GERZSENYI FLÓRÁTÓL - vegán

Egyszerűen elkészíthető, vegán, glutén- és cukormentes, igazán remek, őszi-téli, selymes krémleves. Húsevőknek is szívből is ajánlom!

4.) MINESTRONE (KORA) ŐSZRE

Csodálatos leves, tele rengeteg zöldséggel, ami tutira át fog melegíteni a hideg őszi hétvégéken.

5.) FRANKFURTI LEVES EGYSZERŰEN

A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.

6.) BABGULYÁS

A babgulyás télen-nyáron megállja a helyét az asztalon. Ezek alapján pedig te is bármikor elkészítheted otthon!

7.) KRUMPLILEVES GAZDAGON

Igazi tartalmas krumplileves sok zöldséggel, pirított kolbásszal és szalonnával.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!