Kiderült, miért hagyja ki Jamie Lee Curtis az Oscar-vacsorát

Jamie Lee Curtis színésznő egy elsőre furcsának hangzó magyarázatot adott arra, miért hagyja ki az Oscar-vacsorát.

Jamie Lee Curtis színésznő nemrég nyerte el a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat a Minden, mindenhol, mindenkor (Everything Everywhere All at Once) című filmben való alakításáért a Screen Actors Guild Awards-gálán (SAG) – írja a 24.hu.

A színésznő a nagy sikerű Minden, mindenhol, mindenkor című filmben szerepelt nemrég

Ugyanezért a szerepért Jamie Lee Curtist Oscar-díjra is jelölték. A nomináltak számára egy gálavacsorát is szerveznek május 9-én, ám Curtis úgy döntött, hogy nem kíván rajta részt venni.

A magyarázat így hangzott:

Szerveznek egy privát vacsorát a jelölteknek csütörtök este, ami fél nyolckor kezdődik, de én visszautasítottam a részvételt. Most azt gondolhatod, Jamie, téged Oscar-díjra jelöltek, vagyis más Oscar-jelöltekkel leszel egy szobában, te mégis visszautasítottad. Miért? Azért, mert korán szoktam lefeküdni. Fél nyolc helyett kilenckor kapunk majd enni, és tudod mit? Velem semmi jó nem történik kilenc után. Semmi, zéró

– mesélte a színésznő a Hollywood Reporternek.
@hollywoodreporter #jamieleecurtis explains why she’s skipping the #oscars nominees dinner at the #spiritawards #filmindependentspiritawards #everythingeverywhereallatonce ♬ original sound - The Hollywood Reporter
Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...