4 ruhaméretet fogyott, hogy tökéletesen mutasson az esküvői ruhájában

Natalie óriási akaraterejének köszönhetően alig egy év alatt érte el ezt a fantasztikus eredményt.

A most 29 éves brit nő, Natalie Mellor sosem volt az a vékony alkat. Mindig ducibb volt a barátnőinél, de ez egészen addig egyáltalán nem zavarta, míg kisfia születése után rá nem állt a mérlegre. Döbbenten tapasztalta, hogy 98 kilóra hízott. Tudta, hogy változtatnia kell, de egyszerűen nem érzett elég motivációt.

„Fiatalkorom óta kínlódtam a súlyommal, és úgy tűnt, évről évre egyre nagyobb vagyok, nagyobb, mint a barátnőim. Amikor terhes lettem a kisfiammal, Henryvel, az orvos figyelmeztetett, hogy kórosan elhíztam, ami engem és a babát is veszélyeztet. Ez szörnyű érzés volt.”

Mikor azonban barátja megkérte a kezét, tudta, hogy nem szeretne egy 48-as ruhában végigvonulni a padsorok között, szóvaldiétázni kezdett. Bár sokan nem hitték, hogy sikerülhet az anyukának, Natalie mégis rácáfolt mindenkire. Egy évvel később, az esküvője napján 60 kiló volt,és gyönyörűen mutatott rajta az a ruha, amit megálmodott magának.

Natalie-tól rengetegen kérdezik azóta is, hogyan csinálta, amire ő mindig csak annyit válaszol:

„Én azt javaslom, hogy először kezdd azzal, hogy felírod, mit eszel egy nap, mert így sokkal könnyebb lesz látnod, min kell változtatnod.”

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: MDWFeatures

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...