8 egyedien cuki húsvéti dekoráció otthonra - kezdőknek is!

Ha az a típus vagy, aki mindenképpen kidíszíti a lakást húsvétkor, és mindenhova tojást és nyuszit pakol, mi megértünk - és segítünk is!

Találtunk pár ötletet, amiknek minden díszítő- és ünnepmániás háziasszony/férfi örülni fog - mert olyan jó érzés megadni a módját a karácsony után a húsvétnak is. Ha gyerekeink vannak, ez duplán számít!

Ez is érdekelhet!

21+1 húsvéti sonkavariáció - újragondolva

Elég, ha minden helyiségbe teszel egy kis apróságot az ajtóra vagy az asztalokra - nem kell túlzásba esni, a hangulatot simán hozzák majd!

Mutatunk 8 irtó kedves ötletet:

1. )

Egy csokor virág és pár pillangó rácsíptetve - ennyi az egész

2. )

Törd ketté a tojásod, mosd ki, fesd be színesre, és ültess bele teamécsest!

3. )

Origami-nyuszi ragasztott pompommal a fenekén

4. )

Kedvencünk: egy csokor sárgarépa átlátszó vázában - a zöldje virágok között mutat legjobban!

5. )

Apróság, de egy fakanál is lehet húsvéti!

6. )

Fehérre festett befőttesüveg, rajta nyuszifej - ennyi is elég!

7. )

Barkaágra akasztgass festett-mintás tojásokat papírból, textilből

8. )

Papírnyuszik kivagdosva pompomfarokkal, füzérré fűzve

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

címlapfotó

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...