7 újabb butuska trükk kezdő (?) háziasszonyoknak - Te használnád valamelyiket?

Újabb butuska trükkökkel lett gazdagabb az internet, és így mi is...melyiket tartjátok hasznosnak? Vagy mind hülyeség? 

Ha elakadtál valaha abban, hogy hol mosd meg a krumplijaidat nagy tételben, vagy folyton lefröcsköl a csokikrém, miközben kézi mixerrel kevered, esetleg feljön és megreped a tortaformában a tészta, vagy nincs kiszúróformád, de sütit szaggatnál, továbbá nehezen nyitod ki a befőttes üvegeket, talán azt sem tudod, mikor elég forró az olaj a rántott csirkéhez, vagy nincs kuglófformád, de lukas közepű sütire vágysz...

NÉZD A VIDEÓT, MINDERRE VAN MEGOLDÁS!

Kipróbálod valamelyiket, vagy egy gyakorló háziasszony inkább körberöhögi ezeket a trükköket? Azért szerintünk a fröcskölés elleni tányér nem rossz...

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...