7 tipp, hogyan csempéssz geometriai mintát a konyhádba

Ha mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy feldobd egy kicsid a konyhád és mintákat használj otthon, megmutatjuk, mennyire változatosak is lehetnek a geometrikus vonalak!

A metrócsempén túl is van élet konyhában. Méghozzá nem is akármilyen! Nézd csak!

Modern mix

A betonlapok kiválóan illeszkednek a modern, organikus konyha eklektikus energiájába.

Kontraszt

A piros kiegészítők, a semleges árnyalatok és a texturált háttér kerül szembe egymással ebben a konyhában.

Kreativitás magasfokon!

Amikor minden passzol! Ha nem szeretnénk, hogy a geometrikus minták átvegyék a teljes uralmat, mindenképpen válasszunk mellé egy homogén, egyszerű textúrát. Ebben az esetben a fa tökéletes választás.

Tetőtől-talpig geometrikus mintában

Természetesen nagyon jól fest, amikor az egész falrész geometrikus mintával tarkított.

Bájos elegancia

A felsorolásban talán nálunk az abszolút győztes ez a konyha, ahol minden mindennel tökéletes harmóniában él.

Egyediség magasfokon

Ha szeretnénk valami pluszt a konyhánkba, a geometriai mintás csempék nem fognak csalódást okozni.

Valami modern, valami régi

Az új hullámú kiegészítők és a geometriai minták jó párost alkotnak a konyhában. Íme a bizonyíték:

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: K Interiorsvia

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...