7 selymes, nyári gyümölcsös finomság üvegbe zárva

A szezonális gyümölcsökből sosincs elegünk - ráadásul itt a nyár, egyre többféle friss finomság közül válogathatunk. Tedd üvegbe az ízüket, hogy őszre, télre is maradjon! (x)

1. Bodzavirágos-almazselé-barackdarabokkal

A bodza és alma párosa csakis finom lehet, főleg, ha barack is társul melléjük.

Receptért katt ide!

2. Bodzaszörp

A legkedveltebb szörpfajta hazánkban - használd ki a szezont!

Receptért katt ide!

3. Málna-kajszi dzsem lime-mal

Jön a piros gurulós málna, jön a napsárga kajszibarack, lime-ot pedig mindig vehetünk.

Receptért katt ide!

4. Bodzás-nektarinos puncs

Bodza és nektarin pezsgővel, frissítő - és bódító - nyári italként? Ó, igen!

Receptért katt ide!

5. Aranyló sárgabarackdzsem

Ki ne szeretné a nagymamák kedvenc üveges finomságát, a sárgabarackdzsemet?

Receptért katt ide!

6. Eperlekvár vörösáfonyával – kevesebb kalóriával

Vörösáfonya és eper - csodás színek egyetlen csodás lekvárban.

Receptért katt ide!

7. Kajszidzsem tisztán és kreatívan

Gyönyörű kajszibarackdzsem, semmi extra hozzávaló, csak tisztán a gyümölcs íze.

Receptért katt ide!

Még több csodás Dr Oetker receptért kattints ide!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...