1. Epres ribizlis csatni
Még nyakon csípheted az eperszezon végét - keverj mellé ribizlit, így lesz a tuti!
2. Bodzavirágos-almazselé-barackdarabokkal
Bodza, alma barack - ezúttal lágy zselé formájában.
3. Fűszeres vörösboros meggylekvár
Vörösbor és meggy? Még színben is passzolnak, hát még ízben!
4. Mirabella szilvadzsem almaborral
Nem mindennapi különlegesség - akár ajándékba is!
5. Fűszeres-aranyló sárgabarackdzsem
Gyönyörű kajszibarackszemek üvegbe zárva - aranyló szín, letisztult íz.
6. Epres sárgabarackdzsem – kevesebb kalóriával
Még bőven találhatsz epret néhány árusnál - párosítsd sárgabarackkal, nem bánod meg!
7. Fűszeres ribizlis szilvalekvár
Ribizli + szilva keveréke csak jó lehet - mentsd el a receptet későbbre!