7 nap, 7 étel – Röpke receptekkel indítjuk a vénasszonyok nyarát

Továbbra is ragyogó (bár rövidebb ideig kényeztető) napfény, kánikulamentes napközbenek és szinte már hűvös éjszakák: bizony, minden szépségével ránk rontott a vénasszonyok nyara, ami talán azt is jelenti, hogy több kedvünk lesz visszatérni a konyhai alkotáshoz. Amennyiben ez így van, használjuk kezdeti mankóként az alábbi gyors recepteket.

A vénasszonyok nyarának jellegzetes időszaka fogad minket ezen a héten, és attól függetlenül, hogy ez milyen érzésekkel tölt el minket, az alábbi ebédösszeállításban így is, úgy is megtalálhatjuk majd azt, amire szívünk vágyik. Azok, akik siratják a nyarat, és visszavágynak a forróságba, még párszor boldogíthatják magukat egy-egy nyárias fogással. De az őszbe kívánkozó, hűvöst szorgalmazó ellentábor sem marad majd ebéd nélkül: nekik is érkezik pár hangulatos fogás.

Nézd meg galériánkban a vénasszonyok nyarának gyors fogásait!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Zseni ötletek, amikkel feldobhatod a főztöd:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...