7 nap, 7 étel – Villámétkekkel könnyebb a jövő heti suli- és munkakezdés

Ezen a héten már tényleg kénytelenek leszünk búcsút inteni a nyárnak, a pihenésnek és a felhőtlen kikapcsolódásnak: kezdődik újra az órarendek, korai kelések, különórára szaladások, uzsonnacsomagolások és gyors ebédfőzések ideje. Ez utóbbira koncentrálunk most az alábbi 7 étel segítségével.

Az iskolakezdés ugyan csak a gyerekeket érinti közvetlenül, közvetetten mégis ugyanúgy megérzik a felnőttek is az ősz beköszöntét: újra kelni kell reggel, bepakolni, uzsonnát készíteni, autóval fuvarozni, szülőin üldögélni – mindezekbe belegondolva az ember el sem tudja képzelni, hogyan fért ez mind bele 24 órába. De ha korábban ment, biztos menni fog most is, azaz a jövő héttől: helyezkedjünk bele fokozatosan az iskolakezdés tumultusába, vegyünk le egy feladatot a vállunkról, és készítsük egész héten az alábbi gyors ebédeket.

Nézd meg galériánkban a sulikezdő gyors ebédeket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Zseni ötletek, amikkel feldobhatod a főztöd:

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!