Végre benne vagyunk a tavaszban, így ez a hét már szólhat teljes mértékben a szezon ízes és (a legtöbbször) gyorsan elkészíthető fogásairól. Hétfőtől vasárnapig minden napra egy olyan ebéd jut, ami alapanyagaiban, ízeiben a klasszikus húsvéti fogásokat idézi, mégis mindegyik tartalmaz egy olyan izgalmas kiegészítő elemet, ami a megszokottól kicsit eltéríti. Használni fogjuk természetesen a szezonális zöldségek, a sonka, tojás és kalács mellett azokat a hétköznapi hősöket, amelyek az ételeink (hamisítatlanul húsvéti) ízéért felelnek: nevesen tormát, majonézt, mustárt, sőt, édesség gyanánt még egy kis lekvárt is. Főzésre fel!
Nézd meg galériánkban a hét ízes, húsvéti ebédjeit!





Keress ízletes szószokat az Univer termékei között, itt!

Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!