7 nap, 7 étel – Klasszikus húsvéti fogások új köntösben, a hét minden napjára

Főzzünk egész héten húsvéti hangulatban, a kedvenc tavaszi alapanyagainkat felhasználva és természetesen bevetve minden ízesítő nagyágyút a tormától kezdve egészen a lekvárig, ami teljessé teszi az ünnepet!

Végre benne vagyunk a tavaszban, így ez a hét már szólhat teljes mértékben a szezon ízes és (a legtöbbször) gyorsan elkészíthető fogásairól. Hétfőtől vasárnapig minden napra egy olyan ebéd jut, ami alapanyagaiban, ízeiben a klasszikus húsvéti fogásokat idézi, mégis mindegyik tartalmaz egy olyan izgalmas kiegészítő elemet, ami a megszokottól kicsit eltéríti. Használni fogjuk természetesen a szezonális zöldségek, a sonka, tojás és kalács mellett azokat a hétköznapi hősöket, amelyek az ételeink (hamisítatlanul húsvéti) ízéért felelnek: nevesen tormát, majonézt, mustárt, sőt, édesség gyanánt még egy kis lekvárt is. Főzésre fel!

Nézd meg galériánkban a hét ízes, húsvéti ebédjeit!

Keress ízletes szószokat az Univer termékei között, itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek