7 nap, 7 étel – Színes egytálak és levesek dobják fel a hetünket

Minden, ami egytálétel és leves: erről fog szólni a mostani hetünk. No meg persze oly' sok minden másról is: húsmentességről, színes-szagos alapanyagokról és (ahogy már megszokott) villámgyors főzésről. Jól hangzik?

Tovább folytatjuk húsmentes kalandjainkat, ezen a héten pedig a levesek és egytálételek kerülnek terítékre. De miért is? Nos, mindkét ételfajta gyorsan összedobható és nagy mértékben variálható – tehát még a legrohanósabb napunkon is összedobhatunk valamit, ami ráadásul nem untat majd, hanem helyette újdonságot és természetesen jóllakást hoz. Lássuk a hét 7 napjára szánt villámgyors ebédeket, a húsmentesen is eltelítő levesek és egytálak receptjeit.

Nézd meg galériánkban a hétre szánt gyors leveseket, egytálételeket!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több segítség az ízes, színes főzéshez:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...