Egész évben főzünk virslit, főzünk virslivel: gyorsan és sokszínűen bevethető alapanyag, ami megannyi háztartást kihúz a csávából, amikor a hétköznapokban hirtelen kell vacsorát, ebédet vagy uzsonnát az asztalra varázsolni. Mégis van egy időszak, amikor szinte mindenki figyelme a virsli felé fordul, és majdnem minden fogásban megjelenhet ilyenkor, legyen szó levesről, főételről vagy salátáról. Sőt, szilveszterkor (mert bizony erről az időszakról beszélünk) a virsli átváltozik hétköznapi hősből elegáns hozzávalóvá: készítsünk vele egy héten keresztül gyors ebédeket-vacsorákat, ünnepi hangulatban.
Nézd meg galériánkban a szilveszteri hét virslis fogásait:





KIVEZETŐ MONDAT HELYE
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!