7 nap, 7 étel – Gyors fogások virslivel, a szilveszter jegyében

Kezdődnek az év utolsó hetei, nemsokára már 2024 kopogtat az ajtónkon. Mindezek tükrében főzzünk a héten gyorsan, praktikusan, felhasználva a szilveszter egyik főszereplőjét: a virslit.

Egész évben főzünk virslit, főzünk virslivel: gyorsan és sokszínűen bevethető alapanyag, ami megannyi háztartást kihúz a csávából, amikor a hétköznapokban hirtelen kell vacsorát, ebédet vagy uzsonnát az asztalra varázsolni. Mégis van egy időszak, amikor szinte mindenki figyelme a virsli felé fordul, és majdnem minden fogásban megjelenhet ilyenkor, legyen szó levesről, főételről vagy salátáról. Sőt, szilveszterkor (mert bizony erről az időszakról beszélünk) a virsli átváltozik hétköznapi hősből elegáns hozzávalóvá: készítsünk vele egy héten keresztül gyors ebédeket-vacsorákat, ünnepi hangulatban.

Nézd meg galériánkban a szilveszteri hét virslis fogásait:

KIVEZETŐ MONDAT HELYE

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...