7 nap, 7 étel – Gyors, zamatos fogásokkal csalogatjuk a nyarat

Végre megérkezett a jó idő, szinte már nyár van. Ennek (nap)fényében a konyhánkat is egyre nyáriasabbra hangolhatjuk, gyors, ízletes ebédekkel.

Felhőtlen, napos idő, egyre magasabb hőmérsékletek: bizony ez már a nyár előszele. Ami nemcsak kellemes időjárást, hanem megannyi friss és zamatos alapanyagot, zöldséget-gyümölcsöt is jelent, amelyek hónapokon át megszállják és felfrissítik majd a konyhánkat és a főztünket. Egyelőre még csak a nyár bevezető szakaszában tartunk, persze ettől függetlenül már most is főzhetünk csupa olyan fogásokat, amelyek erre a kellemes, napfényes évszakra hangolnak minket. Természetesen gyors receptek érkeznek, induljon a főzés!

Nézd meg galériánkban a nyárra hangoló recepteket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Konyhai tippek és trükkök itt:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...