7 nap, 7 étel – Gyors, zamatos fogásokkal csalogatjuk a nyarat

Végre megérkezett a jó idő, szinte már nyár van. Ennek (nap)fényében a konyhánkat is egyre nyáriasabbra hangolhatjuk, gyors, ízletes ebédekkel.

Felhőtlen, napos idő, egyre magasabb hőmérsékletek: bizony ez már a nyár előszele. Ami nemcsak kellemes időjárást, hanem megannyi friss és zamatos alapanyagot, zöldséget-gyümölcsöt is jelent, amelyek hónapokon át megszállják és felfrissítik majd a konyhánkat és a főztünket. Egyelőre még csak a nyár bevezető szakaszában tartunk, persze ettől függetlenül már most is főzhetünk csupa olyan fogásokat, amelyek erre a kellemes, napfényes évszakra hangolnak minket. Természetesen gyors receptek érkeznek, induljon a főzés!

Nézd meg galériánkban a nyárra hangoló recepteket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Konyhai tippek és trükkök itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...