7 konyhai eszköz, amire szükséged van, ha pici a konyhád

Egy pici konyhában bizony a legutolsó négyzetmilliméter is aranyat ér. A következő, kevés helyet foglaló eszközök neked is tetszeni fognak! 

1. Helytakarékos bögrekészlet

Egymásra helyezhető porcelánbögrék, amik nemcsak divatosak, de okosan is tárolhatóak. Apró konyhákba kiváló választás.

2. Gyümölcstartó újragondolva

A függőleges gyümölcskosár nemcsak helyet spórol neked, hanem iszonyat jól is néz ki.

3. Amiből sosem elég

Mert műanyag edényekből tényleg nem elég. Kötelező kellék minden konyhába, még akkor is, ha az történetesen aprócska.

4. Sütitartó új élete

Egyszerű, légies, kevés helyet foglal. Szerezz be egy ilyen sütitartót – ha még nem tetted volna!

5. Kanálkészlet

Zseniális, 6 darabos főzőkanálkészlet, ami nem csak kevés helyet foglal, de nagyon hasznos is!

6. Csaljál!

A tisztítóeszközöknek nem kell mindig szem előtt lennie, alakíts ki a fiókok belsejére rögzíthető „hamis fiókokat”.

7. Amire mindig szükség van

A három részes üveg keverőedények jól jönnek sütéshez, főzéshez is, de még saláták tálalásához utolsóak és tárolásuk sem bonyolult.

Ezeket olvastad már?

via Buzzfeed

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...