7 gyönyörűséges húsvéti tojásdíszítő ötlet

Egyedi és egészen különleges, mégis könnyen megvalósítható tojásdíszítő tippeket mutatunk!

Ha tojásfestésen gondolkodsz, ne állj meg a bolti festéknél, menj át totál kreatívba, és alkoss idén valami sokkal gyönyörűbbet, mint máskor.

Pasztell színű, fagyi ihletésű, kaktusz, salátalevél, ananász vagy elegáns arany, melyik legyen?

A jó hír, hogy olyanokat válogattunk a netről, amik nem is tűnnek különösebben bonyolultnak:

1. Fagyis

Ha nem találsz hófehér tojást, fesd be fehérre vagy valamilyen pasztellszínre, rajzolj rá egy kis tölcsért, és ragassz rá egy darab vattapamacsot!

Pasztell fagyis

2. Arany kaspó

Fújd ki a tojást, óvatosan kezdd meg a tetejét, hagyd töredezetten, rusztikusan, fesd be kívülről aranyra, és akár gyöngyvirágot, de medvehagymát is pakolhatsz bele!

Mini arany kaspók

3. Arany bogaras

Szintén letisztult hófehér alappal indulunk, és egy erősebb ragasztóval ragasztunk rá olyan tetszőleges mütyürt, ami tetszik nekünk - hobbiboltban tuti, hogy találunk szépeket. A legszebb, ha csillogós aranyat vagy ezüstöt választunk, de akár LEGO-figurát is el tudunk képzelni rajta.

Arany bogaras

4. Masnis kaktuszos

Ezeket a kaktuszmintákat bárki rá tudja rajzolni a tojásra - oldalra ragaszthatunk kaktusszerű kinövést papírból, a tetejére pedig mehet egy masni kaktuszvirág gyanánt!

5. Salátalevél

Zöld alapszín, rá fehérrel az erek, és kész is a salátalevél - vegán locsolóknak kötelező!

Salátalevelek

6. Minimalista ananász

Sárga alapszínre (amire a tüchtigebbek festhetnek autentikus rücsköket is) ragassz zöld papírból kivágott ananászleveleket. Isteni lesz!

Napsárga szépségek ananászfrizurával

7. Növényes

Teljesen natúr, természetközeli és minimál: festetlen, kifújt tojásra köss egy kis darab ágacskát, aranyesőt, virágot. Annyira kedves ötlet!

A kedvencünk

Ezt is nézd meg!

Itt lakik - és itt főz - Jamie Oliver és családja. FOTÓK!

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...